Feestdagen

Kerstmenu, Sylvestermenu en afhaalmenu 

 

Kerstmenu 2018

Kwartel / ganzenlever
Kwartelborstfilet / carpaccio van ganzenlever / witte pens / mango / witte truffelcrème
**********
Koningsbaars
Koningsbaars / rivierkreeftstaartjes / schorseneren / saus langoustines
 **********
Hertenkalf                                                              
Hertenkalf / jus van rode wijn / herfst garnituur
**********
Ijsnougat / Elixir D’ Anvers
IJsnougat / crème karamel / pistache room
**********
Prijs                                         62,-€
Incl. huiswijn                           87,-€
Incl. geselecteerde wijnen       94,-€
26 december presenteren wij onze gewone menukaart en het Kerstmenu

 

 Sylvestermenu

King krab / gerookte paling
King krab / gerookte paling / grijze garnalen / hangop / crème oesters
**********
Rode mul
Gebakken rode mul / schorseneren / witte truffelsaus
**********
Kreeft
Gepocheerde kreeft / a la nage
**********
Patrijs
Patrijsfilet / gevogelte jus / winter groentjes
**********
Passievrucht / witte chocolade
Soepje witte chocolade / bon bon passievrucht-limoengras / waterijs passievrucht
Om 24 uur bieden wij u graag een glaasje Champagne aan.
Prijs                                         82,-
Incl. huiswijnen                       109,-
Incl.  geselecteerde wijnen      119,-
1 Januari zijn wij middag en avond geopend
Wij serveren dan onze gewone menukaart en het Sylvestermenu

 

Afhaalgerechten Kerst en Nieuwjaar

Afhaal menu aan 39,-

Cilinder tartaar zalm en rilette kabeljauw / rivierkreeftenstaartjes /
crème mierikswortel / coulis dille
**********
Soepje butternut / gemarineerde beenham / bieslook
**********
Hertenkalf / rode wijnsaus / herfst garnituur
**********
IJsnougat / crème karamel / pistache room

Afhaal voorgerechten

3 mooie aperitiefhapjes                                                                        9,-
Zeeuwse oesters (per stuk)                                                                  2,-
Cilinder van tartaar zalm en rilette kabeljauw / rivierkreeftenstaartjes /
crème mierikswortel / coulis dille                                                        15,-
Terrine ganzenlever / gekonfijte sjalot / zoete asperges                    18,-
½ koude kreeft met salade, garnituur en sausjes                               24,-

Soepen

Kreeftensoep / grijze garnalen / bieslook                                                  (per liter) 15-
Soepje butternut / gemarineerde beenham / bieslook                                (per liter) 11,-

Afhaal hoofdgerechten

Koningsbaars / saus langoustines / geglaceerde groentjes             22,-
½ kreeft a la nage / rijst / groentjes                                                      29,-
Borst parelhoender / gevogelte jus / winter garnituur                        22,-
Hertenkalf / jus rode wijn / herfst garnituur                                         23,-

 

Afhaal desserts

 IJsnougat / crème karamel / pistache room                                          9,-